tisdag 20 september 2011

Helgen i Eskilstuna

Ja, tyvärr blev det inte något åkande för oss i helgen. Växellådan höll inte ihop så vi slog bort körande redan i veckan. Så vi packade in oss i husbilen och åkte iväg till Eskilstuna för att se alla andra åka. Det var massor med bilar där och körde och det var kanonväder på lördagen. Vi åkte hem tidigare på söndag eftersom de som vi "hejade" på körde sönder (utom Ida). Typiskt! Men det är ju så det är - här i det hårda livet.
Vi önskar JPS ett stort grattis till första 7:an! Och till Ronny som till slut hittade "knappen" och körde fort!  Synd bara att det inte gick att fullfölja hela tävlingen. Och inte minst Ida, som körde junior dragster, det gick ju även bra för henne!
Nu laddar vi inför Tierp för att åka dit och vara åskådare. För det är väl ingen som har en gratis växellåda???

söndag 11 september 2011

Helgens tävling

Lördagen gick allt bra - körde personbästa, 9,22 utan gas! Bilen gick som en klocka, inget skak i framvagnen och växellådan fungerade! Alltså helt ok dag!

Söndagen började med en rödlykta i kval. Sedan solokörning i semifinal, 9,28. I finalen skulle vi köra med gas. Allt laddat och klart och allt verkade ok. Men när Patrick åkte iväg och satt och tryckte frenetiskt på gas-knappen hände inget! Ja, vad kunde man göra? Trycka hårdare? Nej, det funkade ju inte heller.... men tyvärr var något fel och det gick som det gick... PL blev 2:a. Men det är ju verkligen inte fy skam!


Det var ju kul att Janne fick vinna!
Jag är inte bitter..... Vi ses nästa helg Janne, då ska jag köra fortare.....




onsdag 7 september 2011

Testkörning på flygfältet våren 2011

Nu är det ju inte många dagar kvar innan vi ska tävla på flygfältet så vad passar inte bättre då, än att se när vi var där i våras och testade?

tisdag 6 september 2011

Testat och klart!

Inför helgens tävling är allt testat och klart! PL har provkört och fixat det sista. Nu inväntar vi helgen! Hoppas att vädret håller i sig!